Kundeservice
Forsendelsesinformation

Forsendelsesomkostninger


Standardforsendelse: 35 kr.


De fleste ordrer leveres inden for 5-7 hverdage ved standardforsendelse. Vær opmærksom på, at ved ordrer med flere forsendelsesadresser, beregnes omkostninger til forsendelse og håndtering på basis af ordrebeløbet for hver forsendelsesadresse.*


til toppenLeveringsmuligheder


Ordrer bestilt på Origins.dk sendes på hverdage (mandag - fredag ekskl. helligdage). Ordrer som bliver lagt lørdag og søndag vil blive håndteret førstkomne arbejdsdag.Standardforsendelse


  • De fleste ordrer, der afsendes som standardforsendelse, behandles og afsendes 1-2 hverdage efter bestilling, hvis varerne er på lager.
  • De fleste standardordrer leveres inden for 5-7 hverdage fra ordrens afsendelsesdato. Forsendelsesomkostningen er 35 kr.
    Leveringen håndteres af DHL og Post Danmark.


Regler og restriktioner


Visse produkter, der sælges på Origins.dk, kræver særlig håndtering iht. gældende forsendelsesregler.
Levering af visse produkter kan være underlagt forsendelsesregler. Origins.dk efterkommer disse regler, og der kan derfor være tilfælde, hvor det ikke er muligt at levere visse produkter. Såfremt dette påvirker din ordre, beklager vi ulejligheden og takker for din forståelse. Såfremt du kan oplyse en alternativ fysisk leveringsadresse, sender vi den samlede ordre til den oplyste adresse.
Origins.dk tager kun imod ordrer, der bestilles vha. et danskudstedt betalingskort og sendes til adresser i Danmark, foruden Grønland og Færøerne. Vi beklager ulejligheden.


til toppenInternationale lokationer (bortset fra Danmark)


Desværre kan Origins.dk kun tage imod ordrer, der sendes til destinationer i Danmark, foruden Grønland og Færøerne. Vi beklager ulejligheden.


til toppen

Open Arrow Button Checkout Button Se alle varer (0)