Kundeservice
Shoppinginformation
Maksimumsgrænse for indkøb

Vi har valgt at begrænse ordrer til maks. 5 stk. af den samme vare.

Der er en købsbegrænsning på: kr. 4875 pr. ordre.

Yderligere begrænser vi også ordrer til højst tre (3) per kunde per dag.

Ring til
80831165 ved firmagaver og køb, der overstiger vores købsbegrænsning.

til toppen

Tilbudskoder

Du indtaster ganske enkelt din værdikode, når du går til kassen på siden FAKTURERING. Ved oplysning af tilbudskoder skelnes der mellem store og små bogstaver, og koderne skal indtastes, nøjagtigt som de vises. Når en værdikode accepteres, vises den på siden "Vis ordre".

Bemærk: Det er kun muligt at anvende én (1) værdikode pr. ordre. Når der er flere modtageradresser, behandles tilbuddene derefter. Se venligst tilbudsdetaljer for mere information.

til toppen


Betalingsformer

Vi accepterer følgende betalingsformer:

• MasterCard
• Visa

Desværre accepterer vi ikke:

• Betaling pr. efterkrav
• Ratebetaling
• Personlig check
• Postanvisning
• Kreditkort med faktureringsadresse uden for Danmark.

Vigtige oplysninger:
* Af sikkerhedsmæssige årsager skal dit faktureringsnavn og din adresse matche oplysningerne på det kreditkort, der anvendes til betaling. Vi forbeholder os retten til at annullere ordrer, der ikke opfylder disse kriterier.

til toppen

Fortrydelses- og bytteret

Såfremt du ønsker at returnere eller bytte en vare, du har købt via Origins.dk, skal du gøre følgende:

1. Du udfylder retur- / byttesedlen på bagsiden af fakturaen (vedlagt den oprindelige ordre) og sender den sammen med returvaren. Husk at beholde en kopi af fakturaen til dig selv.
• Hvis du bytter en vare, og de samlede omkostninger bliver mere end værdien af de returnerede varer, skal du angive dine betalingsoplysninger.
• Hvis du bytter en vare, og de samlede omkostninger bliver mere end værdien af de returnerede varer, skal du angive dine betalingsoplysninger.

2. Sæt returmærkaten, der sidder på fakturaen, uden på returpakken. Hvis returmærkat ikke medfølger, skal alle returvarer sendes til:

Estée Lauder Cosmetics A/S
Origins Returafdeling
Delta Park 37
DK-2665 Vallensbæk Strand

3. For at sikre dine varer og hurtig levering anbefaler vi, at du sender din returpakke som pakke, så det er muligt at spore den med et pakkenummer. Desværre refunderer vi ikke returfragten. Såfremt du modtager en beskadiget vare, henviser vi til Beskadigede varer.

Bemærk: Det er kun muligt at bytte eller få pengene tilbage for returnerede produkter, der er købt på Origins Online.

Såfremt du har spørgsmål i forbindelse med returnering eller byttevarer, er du velkommen til at kontakte os på 80831165 eller via vores Kontaktformular .

til toppen

Beskadigede varer

Ved modtagelse af din ordre skal du undersøge emballagen for eventuelle defekter, der kan være opstået under transporten. Den ydre emballage kan være udsat for slid, men såfremt din(e) vare(r) er beskadiget, skal du omgående kontakte os på 80831165. Opgiv venligst ordrenummer sammen med din e-mailadresse og telefonnummer for hurtig sagsbehandling. For at sikre en hurtig løsning bør du gemme emballagen, indpakningsmateriale og de beskadigede varer til inspektion af DHL Danmark.

til toppen

Klage over køb

Hvis du vil klage over dit køb foretaget online, kan du kontakte os på 80831165 eller via vores kontaktformular. Man kan ifølge EU-forordning nr. 524/2013 om onlinetvistbilæggelse i forbindelse med tvister på forbrugerområdet også afgøre henvise tvister via til Europa-Kommissionens onlineplatform, som findes på
https://webgate.ec.europa.eu/odr/main/index.cfm?event=main.home.chooseLanguage
Man kan ligeledes henvise tvister i forbindelse med salget af Produktet til følgende instans for alternativ tvistbilæggelse:

The Danish Competition and Consumer Authority
Carl Jacobsens Vej 35
Valby, 2500
Denmark

Email address: info@forbrugereuropa.dk
Website: http://www.forbrugereuropa.dk/
Phone: +45 41 71 50 00
Open Arrow Button Checkout Button Se alle varer (0)