Mere af det grønne

2010
I Huron Manistee National Forest i Michigan er et genplantningsprojekt sat i værk for at genskabe levesteder for sangfuglen Setophaga kirtlandii. Sangfuglen Setophaga kirtlandii, som også kaldes kirtlandsangeren, er en truet dyreart, der kræver både den specielle fyrresort Jack Pine til at bygge rede i og lysninger for at deres behov for levested er opfyldt.

Vores projekter i 2009
I projektet Oregon Deschutes River Basin blev den ødelagte søbred genoprettet for at bevare fiskebestanden og forbedre vandkvaliteten i søen. Superior National Forest i Minnesota plantede flere forskellige slags fyrretræ i et område, der blev ødelagt af skovbrand, for at hjælpe de truede dyrearter.

Sådan er det gået indtil nu
153.000 træer – og det fortsætter …


Vores seneste projekt!
Tak til alle, der har hjulpet med at gøre vores "Plant et træ"-projekt til en succes! Med jeres hjælp kunne Origins plante yderligere 45.036 træer verden over i år. Træerne vil blive plantet i Ghana, hvor vi høster Anogeissus, som er hovedingrediensen i Plantscription™. Origins høster Anogeissus på bæredygtig vis ved at udvinde det fra afklippede grene eller direkte fra træets bark (uden at skrælle barken af). Vi er stolte over at kunne sige, at vores kunder deler den samme grønne filosofi, som os. Vi glæder os meget til det næste "Plant et træ"-program, hvor vi hjælper med at plante flere træer, så vi kan skabe nye skove og udbygge de allerede eksisterende skove, som har lidt under skovhugst.