Mød Dr. Lieve Declercq

Dr. Declercq er leder af Origins' Global Plant Science Team. Dr. Declercq har en ph.d. i plantefysiologi og molekylærbiologi og har været udgivet i mere end 21 videnskabelige publikationer. Hun har været medlem af Origins-teamet i over 19 år og arbejder "bag scenen", så vores kunder kan nyde godt af vores fantastiske produkter.

Over 80 % af alle mennesker i verden bruger planter som deres primære medicin. Man regner med, at der findes ca. 500.000 plantearter på jorden. Og hver af disse planter indeholder ca. 10.000 aktive stoffer.  Det er en fantastisk inspirationskilde til ny medicin, ny mad og ny teknologi. Og selvfølgelig nye hudplejeprodukter.

Hvad er det, der gør planter så effektive? Helt ærligt, så er planter simpelthen bedre kemikere, end vi mennesker er.

Men måske er de største fordele ved at anvende naturlige ingredienser, at de har en fantastisk kompleksitet og alsidighed. En enkelt plantebestanddel byder på flere fordele og er dermed en sand multitasker. Og planter indeholder ofte en blanding af relaterede bestanddele, der arbejder sammen i synergi.

En anden fordel ved disse planter er, at deres virkning er valideret af milliarder af år med "folklore", hvilket nogen mener kan sammenlignes med in vivo-test på mennesker.


Hos Origins leder vi over hele verden efter aktive planteingredienser, der har den indvirkning på huden, som vi ønsker. Og vi beviser deres effektivitet ved hjælp af kliniske undersøgelser, så vi kan skabe vores virkningsfulde naturlige hudplejeprodukter.