Videnskaben bag æteriske olier

Fra det øjeblik, hvor du drejer hætten af og nyder duften af et Origins-produkt, vil du opleve naturen fra én af sine stærkeste sider – nemlig i form at aromatisk æterisk olie. Æteriske olier udvindes fra bestemte typer blomster, græsarter, frugter, blade, rødder og træer. Disse væsker er faktisk planternes "energi" eller livskraft, og er én af naturens mest kraftfulde ingredienser til heling. Det er disse flygtige molekyler, vi oplever, når vi nyder duften af en rose, en appelsin eller et eksotisk krydderi.

Æteriske olier har andre fordele end "bare" deres fantastiske aromaer. De har en kemisk struktur, der minder meget om fedtstofferne og olierne i vores hud. Og derfor trænger de let ned igennem hudens overflade og forbedrer dens skønhed, sundhed og velvære. Hundredvis af æteriske olier bruges i dag af sundhedsfagfolk over hele verden – og hver især har de deres egne fordele.

Du finder aldrig kun én enkelt æterisk olie i Origins' produkter. Enkeltstående æteriske olier er blevet brugt traditionelt i årtusinder, men Origins opdagede, at ved at blande forskellige æteriske olier og nøje harmonisere de enkelte oliers egenskaber, kunne vi "vække" hudens evne til at regenerere sig selv. Der findes faktisk over 400 forskellige slags eukalyptus for bare at tage et enkelt eksempel. Hos Origins anvender vi 6 af dem, og hver af de seks er helt forskellige.

Origins var pioner indenfor brugen af 100 % naturlige æteriske olier i eksklusiv hudpleje. Origins udvinder omhyggeligt de fine olier og harmoniserer de mange komplekse bestanddele, så du kan være sikker på at få det fulde udbytte af dem.