Test af produkter

Origins dybe engagement i skønhed og velvære gennem naturen har aldrig været større. Som en del af vores engagement i at levere sikre, effektive produkter til vores kunder, gennemgår vores produkter strenge tests og sikkerheds- og virkningsevalueringer. Vi studerer konstant fagbedømte videnskabelige publikationer. Vi arbejder kontinuerligt på at møde, hvis ikke overstige, standarderne, som fremsættes af globale retslige og videnskabelige instanser samt vores egne kvalitetssikringsstandarder.

Vores produkter er altid blevet fremstillet uden brug af ftalater, petrolatum, paraffin, farvestoffer, mineralolie, det kemiske solfilter PABA og animalske ingredienser (med undtagelse af dyrevenlig honning og bivoks).  Ingen af vores produkter eller ingredienser er testet på dyr, og vi beder ikke andre om at teste på vores vegne, med mindre det er lovpligtigt.  Vi evaluerer vores slutprodukter i kliniske tests på frivillige forbrugerpaneler.

For nylig er visse ingredienser, der tidligere blev betragtet som sikre at bruge i kosmetik, kommet i søgelyset. Som svar på forbrugernes ønsker iværksatte Origins frivilligt et program for at fjerne parabener, propylenglycol og DEA fra vores produkter. Vi anvender ikke syntetiske dufte eller farvestoffer i vores ansigts- og kropsplejeprodukter.

Og som altid fortsætter vi med at forbedre vores produkter, så du får flere muligheder for at pleje din skønhed, sundhed og velvære. Det er vores løfte til dig.