Origins giver tilbage

Siden Origins blev stiftet i 1990, har vi doneret millioner af dollars til lokale, nationale og internationale formål, der kommer mennesker, dyr og jorden til gode.

Global Releaf: Origins er et mærke, der har rødder i naturen. Vi tror på, der ikke er noget, der udtrykker naturens kraft, som træer gør. Og de to træer i Origins' logo repræsenterer engagementet i vores planet og de mennesker, der lever på den.

Og på baggrund af denne filosofi har Origins indledt et samarbejde med Global ReLeaf – American Forests’ uddannelses- og handlingsprogram, der hjælper enkeltpersoner, organisationer, institutioner og virksomheder med at forbedre det lokale og globale miljø ved at plante og passe træer. I slutningen af 2006 havde Global ReLeaf plantet 25 millioner træer i forbindelse med mere end 500 projekter over hele USA og i resten af verden. Vores mål er at plante millioner af træer i nye Global ReLeaf-projekter over hele verden. Du kan læse mere på: www.americanforests.org/our-programs/global-releaf-projects/.